MEGÁLMODTUK

Egyszerűt és nagyszerűt akartunk létrehozni

Azt gondoljuk maradéktalanul sikerült megvalósítani álmainkat.

Hagyományos családi házunkból alakítottunk ki, egyszerű de kényelmes és minden igényt kiszolgáló vendégházat. Főként az átutazók, üzleti úton levő, egyéb okokból szállást keresők részére.

 

HANGULATOK

Modern Romantika

A feladat adott volt, aztán már csak kreativitásunk kellett hozzá.

Mindennek futurisztikusnak ám ugyanakkor igazán szívet melengetőnek is kellett lenni. Nem rideg – hideg letisztultat akartunk. Letisztult de meleg, hangulatos enteriőrt akartunk alkotni. Aki belép ide, nem akar már többé kimenni, mert olyan jól érzi magát. 

egyéb szolgáltatások
  • Online sarok – számítógéppel berendezett kuckó – ingyenes
  • Bogrács és grillező – feláras
  • Előkészített tűzifa – feláras
  • Internet – wifi – ingyenes
TI KÉRDEZTÉTEK MI VÁLASZOLUNK

Gyakori Kérdéseitek

A gyakran feltett kérdésekre készítettünk kész válaszokat, hogy minél többet tudjunk segíteni ha érdekel kiadó villánk – nyaralónk. Segítünk a döntéshozatalban. 

Foglalással kapcsolatos kérdések

Hogyan tudom foglalni azonnal a szállást?

Kattints a menüsorban a foglalás menüpontra, ott a naptárban jelöld ki a foglalni kívánt napokat, tölts ki a rövid formot és kattints a foglalás gombra. 

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

Ha beküldted a foglalásod, azonnal felvesszük veled a kapcsolatot, és amikor minden részletet tisztáztunk, a megfelelő szerződéssel küldjük a számlát. A foglalás befizetéséhez egy linket küldünk amit azonnal rendezhetsz (addig nem élő a foglalásod), maximum három napod van rá. A többit akár utalással, akár készpénzzel tudod rendezni.